Zoeken naar kan verplaatsen

Uw zoekactie voor kan verplaatsen leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

prive 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een pijpbeurt door een jonge man of student. wederzijds pijpen kan ook, ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Bischierig 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukdate
Stats: 37/175/85/15 (beetje struis) Ben op zoek naar iemand JONGER DAN 40 voor een rukdate. We trekken elkaar af, niet meer, niet minder. Geen gezoen, geen gezever. Graag reacties met een foto zodat ik weet welk vlees ik in de kuip krijg. Kan verplaatsen in het Antwerpse, en soms ontvangen.  

Rukdate
Sander 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontdekking
Ik ben een hetero man van 25 jaar en zou vanavond graag voor het eerst iemand willen pijpen. Ik kan verplaatsen in de regio rond Gent.  
lovebi 52 jaar Limburg - Genk
Wederzijds lekker zacht likken en zuigen met spuiten in mond...
Wie heeft vanavond zin in een zachte wederzijdse lik en pijpbeurt? Wil graag in mekaars mondjes spuiten... Ben 52j, uit de buurt van Genk. Kan verplaatsen en ontvangen. Geef liefst een reactie met foto van je harde pik... Tot vanavond?  

Wederzijds lekker zacht likken en zuigen met spuiten in mond...
tom30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
vrouwenschoen ruiken
bi versa. kick op vrouwenschoen ruiken,likken op spuiten.ze eventueel aan doen. pijpen rukken neuken,... kan verplaatsen.  
Jongegast 18 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge gast (m18) zoekt vaste meester.
Ik (m18) ben op zoek naar een vaste meester voor regelmatig die mij wil opleiden tot zijn slaaf. Ik heb nog geen ervaring. Jij kan ontvangen IN gent of kan verplaatsen bij mij op kot.  
prive 45 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man
Ik zoek een pijpbeurt door een jonge man of student. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 88KG 174 17, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Senior Bottom 69 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Senior Bottom zoekt TOP
Wie verwent een geile Bottom 69/m77/103, kan pijpen tot het einde en wordt graag stevig gebruikt en geneukt. Sta voor veel open, maar geen shit en pis. Kan verplaatsen Gent +20km en ontvangen, ben van Mariakerke/Gent Geile groetjes.  

Senior Bottom zoekt TOP
Yenthe 29 jaar Antwerpen - Zandhoven
Ik zuig je lekker klaar
Hallo! Ik ben op zoek naar iemand die ik lekker rustig mag leegzuigen. Ik heb al wat ervaring maar niet super veel. Hygiene en discretie is belangrijk. Ik kan verplaatsen :) Wie kan me helpen? Ben 29j, 79, 1m81. Laat een berichtje met foto en hopelijk tot snel! Grtz  

Ik zuig je lekker klaar
Bolleke 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vervul jij mijn geile wensen ?
Ik zit tussen twee mannen in , plots doen ze hun broek open en moet ik beiden masturberen . Daarna word mijn hoofd naar een pik gebracht en ben ik verplicht te pijpen,de andere maakt zich klaar om mijn holletje te vullen . Jullie gebruiken mij als jullie dletje , laat me je voorstel maar weten ik sta voor veel open , ook extremer en kan verplaatsen . Ik ben volsl.58j.  
  1   2   3   4   5   6   7